Musik ska kännas
inte bara höras

Egen produktion av musik, ljuddesign & Ljudeffekter

Vi har en helt egen produktion av ljuddesign, musik och ljudeffekter.  Vi specialdesignar ljud både till dina filmproduktioner men också för ditt företags egen ljudprofil.

Förstärkande ljudeffekter

Mycket av det ljud vi använder i film hör du inte men me “känns”. Ljudet ska förstärka den känsla du vill förmedla. Förstärkande ljudeffekter kan vara allt ifrån fräset då en entrecote läggs i stekpannan till knarret från skorna på kall vintersnö.
Det ofta använda exemplet är filmer som Hajen eller thrillers där filmen utan ljudet skulle tappa det mesta av sin spänning.

Professionell film och professionellt ljud

Vi levererar alltid bra ljud! Vi använder profesionella mickar och ljudinspelare av hög kvalitet och vår ljudproducent går alltid igenom och mastrar ljudet innan vi levererar din film.

Musiklicens från vårt basbibliotek

Musiklicens ingår i alla filmproduktioner. Vi har ett brett grundbibliotek som passar dom flesta filmproduktioner. Vill du ha egen unik musik producerar vi den speciellt för dig och din filmproduktion.

Att ha specialproducerad musik, ljuddesign och ljudeffekter gör din produktion unik! Specialdesignad musik i kombination med ljudeffekter anpassade till din filmproduktion lyfter fram hela budskapet i din film och då professionell film får samverka med proffessionellt ljud får du en riktigt, riktigt bra produkt!