Nattis Nostalgi

Ibland får vi ha lite extra roligt på jobbet och vi har fått skratta rejält under samarbetet med konceptet “Nattis Nostalgi”

Med en 80-talsinspirerad film, några intervjufilmer,  en hemsida och ett bra kampanjande på Facebook blev det en fantastisk fest!

Biljetterna tog slut över en månad innan annonseringen i lokaltidningen började och på den kölista som upprättades hann 826 personer ställa sig innan man vi stängde ner kölistan.

Och väldigt kul när vi får ta tag i alla delar i ett koncept – från första idé till mingelfoton på festen!

Nattis Nostalgi - 70-tal

Nu börjar uppladdningen på riktigt inför hösten grymmaste fest - Nattis Nostalgi lördag den 23 September på Äpplet. Entrebiljetter finns redan nu att köpa via Tickster på vår hemsida www.nattisnostalgi.se. Vi kommer att bjuda på dansfilm från dom olika decennierna och först ut är inga mindre än arrangörerna själva - Bedros och Dick.Se och lär - så här gjorde man 1979! Haka på nu och var med på höstens roligaste fest - Nattis Nostalgi!

Publicerat av Nattis Nostalgi den 8 juli 2017

“Så minns vi Nattis”-intervjuer

Kommer du ihåg Nattis?

Varma minnen från Nattis <3Lördagen den 23 September kan du ännu en gång uppleva den härliga Nattis-stämningen!Musiken & underhållning av Sveriges bästa soul & funkband M-Rock Band, (tidigare Stonefunkers), och 4 Dj:s från olika epoker.Köp förköpsbiljetter fram till den 13 Aug. för 295:-! Från den 14 Aug 350:-. Biljetter köper du på www.nattisnostalgi.se

Publicerat av Nattis Nostalgi den 3 augusti 2017

“Så minns vi Nattis”-intervjuer

Nattis Nostalgi

Minns ni Annadag Jul på Nattis? Var ni med på Boney M-kvällen?Dzenan och Anki som jobbade på Nattis minns :-)Vilka minnen har ni från Nattis-åren?

Publicerat av Nattis Nostalgi den 10 augusti 2017

“Så minns vi Nattis”-intervjuer

Nattis Nostalgi

Mia minns jobbet på Nattis som en enda stor fest! Där har vi målet med Nattis Nostalgi - vi ska känna samma glada, roliga och fantastiska stämning vare sig vi är gäster eller jobbar i personalen. Så - "ta med ditt gladaste nattis-humör" så syns vi den 23 September på Äpplet!

Publicerat av Nattis Nostalgi den 11 augusti 2017