HK Klimpfjäll

HK Klimpfjäll med hotell, stugby och skidsystem använder film för sin marknadsföring på Facebook och Instagram.
Vi har byggt upp en filmmaterial från alla årstider och kan presentera och klippa ihop film från de olika verksamhetsgrenar, aktiviteter och events som arrangeras.

Filmerna är inbäddade från Facebook vilket gör att ni kan se antalet aktiva visningar filmerna haft.

Retro Showdown Klimpfjäll

Helgens Retro Showdown blev en folkfest och en skoterbatalj som det kommer att berättas om för barn och barnbarn i decennier :-). Missa inte nästa års Retro Showdown lördagen den 3/3 2018!Under Valborgshelgen går nästa stora skotervent av stapeln, Då är det dags för HK Hillclimb 2018. Under lördag & söndag gör åkare från Sverige och Norge upp om titeln i Sveriges svåraste och tuffaste Hillclimb!

Publicerat av Hotell Klimpfjäll den 9 mars 2017
En dag på stranden i Klimpfjällsbacken

Det grymma vädret och fantastiska förhållanden i backen ger en märklig känsla av att ha tillbringat en "dag på stranden". Vilken Påskhelg vi haft i Klimpfjäll!

Publicerat av Hotell Klimpfjäll den 16 april 2017
Vintersemester i Klimpfjäll

Boka skid, skoter, fiske eller bara sköna dagar med avkoppling. Längd och turåkning ändsa till månadsskiftet maj-juni.Varmt Välkomna till Klimpfjäll!

Publicerat av Hotell Klimpfjäll den 23 mars 2017
HK Hillclimb 2016

Vilken överjordiskt kul helg det blev! Vi startar planeringen för HK Hillclimb 2017 redan idag. Tack alla för att ni bidrog till en grymt go stämning både på tävlingen och på pubkvällen. Givetvis ett stort tack till Kenneth Andersson, Holeshotevent och till Sandra Dahlberg som åker raka vägen från Stockholm för att peppa och hjälpa till med tävlingen. Slutligen - Tack till vår personal som alltid går på Turboladdning och överlevererar.

Publicerat av Hotell Klimpfjäll den 5 maj 2016
HK Hillclimb 2017

Snart dags igen! HK Hillclimb valborgshelgen den 29-30 April. Kval på lördag och finaler söndag. Anmälan och frågor till http://www.holeshotevent.com Och som ni vet händer det ju en hel del andra roliga saker under helgen :-)

Publicerat av Hotell Klimpfjäll den 15 mars 2017